В Одеській області зафіксована перша смерть від коронавіруса / REUTERS

В Одеській області зафіксована перша смерть від COVID-19. Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Читайте такожУ ЗСУ коронавірус виявили у 18 військових

«На жаль, в Одеській області - перший летальний випадок від коронавірусу.

Відео дня

Пішла з життя пацієнтка 1959 р. в місті Подольську. Висловлюю свої глибокі співчуття близьким та рідним», - повідомив Куций.

З учорашнього вечора, станом на 9:00, лабораторно підтверджено 4 випадки захворювання - всі з міста Подольська. Це чотири жінки у віці від 38 до 65 років.

«Таким чином, у населених пунктах Одеської області зафіксовано 38 випадків захворювання COVID-19, в Одесі - 29. Всього – 67 в регіоні», - зазначив Куций.

За даними, непідтвердженими поки офіційно, в числі інфікованих – нібито черниця Свято-Воскресенського теплодарського жіночого монастиря. Інформоване джерело в ОДА підтвердило УНІАН, що в інфекційну лікарню доставлена черниця «одного з монастирів» з підозрою на COVID-19.

«Судячи з усього, мова про цю людину. Зараз цей монастир закрито...», - повідомив співробітник ОДА.

На офіційному сайті міста Теплодар Одеської області розміщена офіційна інформація про першу інфіковану людину в цьому населеному пункті.

Як повідомляв УНІАН, станом на вечір 11 квітня в Одеській області було зареєстровано 63 офіційно підтверджених випадки COVID-19, в тому числі двоє малолітніх дітей.

Нагадаємо, станом на 09:00 в Україні зафіксовано 2777 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

Читайте також: