Ілюстрація / REUTERS

Минулої доби ще 56 киян захворіли на COVID-19, загалом в столиці зареєстровано 551 підтверджений випадок захворювання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

Читайте такожВ Україні зростає кількість людей, які побороли COVID-19

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася за минулу добу ще на 56, з них 5 медиків. За добу, що минула, в столиці, на жаль, ще 1 летальний випадок. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19», - сказав Кличко.

Серед захворілих минулої доби - 26 жінок віком від 26-ти до 74-ох років та 24 чоловіка – віком від 21-го до 82-ох років.

Серед дітей, які захворіли, - троє дівчаток та троє хлопчиків віком від 3 до 7 років.

До лікарень за добу, що минула, госпіталізували 11 пацієнтів, інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

«Зазначу, що з випадків, зареєстрованих за минулу добу, ще два – у Києво-Печерській Лаврі. А також летальний випадок, про який я сказав, - це монах з Почаївської Лаври, який перебував у Києво-Печерській Лаврі та був раніше госпіталізований звідти. Чоловікові було 42 роки», - повідомив Кличко.

Як повідомляв УНІАН, 13 квітня Кличко заявив, що Києво-Печерська лавра закривається на карантин, бо там вже виявлено понад 90 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

Станом на ранок 14 квітня в Україні зареєстровано 3 тис. 372 лабораторно підтверджені випадків COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

Читайте також: