Ілюстрація / REUTERS

У Чернівецькій області медики сьогодні отримали лабораторні підтвердження ще 73 випадків коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук повідомив сьогодні у відеозверненні у Facebook.

«Число нових осіб, які інфікувалися, продовжує у нас стрімко зростати. За сьогоднішній день ми маємо встановлені 73 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією», – сказав голова ОДА.

Відео дня

Читайте такожЗафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19 серед прикордонниківВін додав, що серед людей, які інфікувалися, є четверо священнослужителів. Як зазначив Осачук, один з цих священників відмовляється лікуватися.

«Вони вже поінформовані про позитивний результат тестування. Але дивує те, що один з них всіляко намагається відкинути і не прийняти цю інформацію, стверджуючи, що результати лабораторного дослідження неправдиві. Він збирається завтра піти до храму і проводити богослужіння», – сказав посадовець.

Станом на вечір 15 квітня у Чернівецькій області зафіксовано 662 випадки коронавірусної інфекції. Серед них 10 людей померли, а 21 пацієнт одужав і був виписаний з лікарні.

Читайте також: