Ілюстрація / REUTERS

У Збройних силах України станом на 7:00 зареєстровано 28 випадків захворювання на COVID-19, за минулу добу підтверджено 5 нових випадків захворювання.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

Читайте такожВ Україні уже понад 4 тисячі хворих на COVID-19 (відео)

Відео дня

«На 7:00 16 квітня у Збройних силах України зареєстровано 28 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 1 летальний. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 274 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби, – 40 осіб», - йдеться в повідомленні.

За добу підтверджено 5 нових випадків захворювання на COVID-19: у військовослужбовця Чернівецького гарнізону, який на початку квітня мав контакти з особами, які прибули з-за кордону: та з 5 квітня перебував на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 10 квітня він вийшов на службу, але при цьому було виявлено підвищення температури, внаслідок чого був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

Крім того, COVID-19 зафіксований у трьох військовослужбовців різних військових частин Запорізького гарнізону, які з 9 квітня перебували на самоізоляції у зв’язку з контактом з інфікованою особою. Стан здоров’я задовільний, продовжують лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

Також коронавірус виявлено у працівниці Харківського гарнізону, яка з 13 квітня відповідно до рекомендацій сімейного лікаря перебувала на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах.

Читайте також: