Ілюстрація / REUTERS

Ще 32 служителя Києво-Печерської Лаври перевіряють на інфікування коронавірусом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

"У Києво-Печерській Лаврі, яку закрили на карантин, тривають протиепідемічні заходи. Також медики контролюють стан хворих з легкою формою вірусу, які лікуються на самоізоляції на території Лаври. Усіх служителів оглядають щодня. За необхідності – госпіталізують. Вчора відібрали ще 32 зразки на тестування і відправили їх в лабораторію. Результати тестів мають бути сьогодні", - сказав Кличко.

Відео дня

Читайте такожНардеп Новинський заразився коронавірусом

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня президент України Володимир Зеленський заявив, що у Києво-Печерській Лаврі підтверджено коронавірусну інфекцію COVID-19 у майже 100 осіб.

Померли вже три ченця, а настоятель лаври митрополит Павло, у якого раніше запідозрили COVID-19 і який перебував у самоізоляції, через погіршення самопочуття госпіталізований.

15 квітня Кличко повідомив, що у Києво-Печерській Лаврі зареєстрували ще один випадок захворювання на COVID-19 і в Іонінському монастирі - три. Крім того госпіталізували одну монахиню і двох учнів духовної семінарії. Було здійснено забір зразків на ПЛР-тестування у 20 осіб із семінарії.

За його словами, в Лаврі провели посилену дезінфекцію всіх будівель.

Читайте також: