Ілюстрація / REUTERS

У Збройних Силах України вже зареєстровано 29 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, за минулу добу підтверджено один новий випадок інфікування.

Про це повідомили у прес-службі командування медичних сил ЗСУ щодо епідеміологічної обстановки в армії.

"На 07:00 17 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 29 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 2 летальні. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) - 277 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби, - 24 особи", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЗа добу коронавірус виявлено у понад 90 медпрацівників - МОЗ

Зазначається, що за добу підтверджено один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Вказується, що військовослужбовець однієї з військових частин Одеської області з 13 квітня лікувався в домашніх умовах з діагнозом ГРЗ. 16 квітня у зв’язку з погіршенням стану здоров’я, за бажанням військового, був госпіталізований до інфекційної лікарні міста Одеса, тест ПЛР позитивний. Стан військового стабільний.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на 9:00 17 квітня зафіксовано 4662 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали.

Читайте також: