Дієтолог радить харчуватися правильним білком і пити багато води / фото pixabay.com

Цибуля, часник, корінь імбиру і лимон при надмірному вживанні можуть викликати опік шлунково-кишкового тракту.

Ефективність цих продуктів в боротьбі з коронавірусом COVID -19 сильно перебільшена. Про це дієтолог Людмила Гончарова, передає «Обозреватель».

Читайте такожКомаровський розповів, як правильно прати маски (відео)

Відео дня

"Це пекучі речовини, які підсилюють кровообіг. Так, вони мають антибактеріальну дію, але не як антибіотик, а дуже лайтово. Можна швидше попалити собі слизову, викликати гастрит чи ентероколіт, ніж підвищити імунітет", – попередила вона.

Дієтолог порадила вживати ці продукти тільки в тій кількості, в якій хочеться.

"Потрібно розуміти, що імунна система складається з клітин, і ці клітини – білкові тіла. Вони не складаються з часнику і імбиру, вони складаються з білка тваринного походження. Тому потрібно харчуватися правильним білком і пити багато-багато води, щоб засвоєння було якісним і було якісне звільнення від токсинів", – порекомендувала вона.