В Одеській області вже зареєстровано 121 випадок зараження коронавірусом / фото УНІАН

На Одещині COVID-19 уже підтверджено у понад 120 людей, серед нових хворих двоє малолітніх дітей.

Про це голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций повідомив у Facebook.

Читайте такожНа Одещині кількість хворих на COVID-19 зросла на 20 осіб, всього – 93 заражених

Відео дня

За його даними, 19 квітня надійшло повідомлення про нові випадки захворювання. Станом на 13.00 неділі зареєстровано 121 підтверджений випадок COVID-19.

Нові хворі - з Одеси, міст Ізмаїл, Подольск, Біляївка, Овідіопольського, Кілійського, Тарутинського, Іванівського та Білгород-Дністровського районів.

Виявлені хворі - 6 жінок у віці від 29 до 75 років, 6 чоловіків у віці від 29 до 70 років, а також двоє дітей - 3-річна дівчинка та 9-річний хлопчик.

Як повідомили в прес-службі мерії Одеси, за останню добу в регіоні зареєстровано 14 нових випадків захворювання: чотири - в одеситів, і 10 - у жителів районів області.

На стаціонарному лікуванні в міській інфекційній лікарні (основна опорна лікарня дляхворих з COVID-19) перебувають 24 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом, з них 10 - жителі Одеси.

Чотири людини старше 60 років (одесит і троє іногородніх), що перебувають у цій лікарні, - у важкому стані, при цьому вони не мають потреби в проведенні штучної вентиляції легенів.

Читайте такожВ Одеській області помер перший хворий з COVID-19

«Також 20 пацієнтів перебувають у стані середньої тяжкості», - повідомили в мерії.

За минулу добу до інфекційної лікарні Одеси поступили 15 осіб з підозрою на COVID-19.

«Раніше до неї госпіталізовано дитину у віці 1 рік і 3 місяці в стані середньої тяжкості. Ще одна дитина, їй 10 років, - в задовільному стані вдома на амбулаторному лікуванні», - додали в прес-службі.

Як зазначається, з 121 людини з підтвердженим діагнозом 41 - житель Одеси.

Як повідомляв УНІАН, станом на 18 квітня в Одеському регіоні інфікування COVID-19 було підтверджено у 107 осіб, в тому числі у дитини, якій 1 рік і 3 місяці.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 19 квітня зареєстровано 5 тис. 449 випадків коронавирусної хвороби COVID-19, з них 141 летальний, 347 пацієнтів одужали.

Читайте також: