Ілюстрація / REUTERS

У Збройних силах України кількість інфікованих коронавірусом осіб досягла 35, за минулу добу зафіксовано три випадки COVID-19.

Читайте такожУ Києві кількість хворих на COVID-19 зросла до 850, за добу померли ще 2 людиниПро це повідомили у прес-службі командування Медичних сил ЗСУ щодо епідеміологічної обстановки в армії.

«На 07:00 20 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них дві людини одужали та 2 летальних випадки», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що на ізоляції, в тому числі на самоізоляції, перебувають 309 представників ЗСУ.

За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Двоє хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (Хмельницька міська лікарня і Житомирський госпіталь), на Львівщині один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів в Хмельницькому та Львові задовільний, у пацієнтки в Житомирському госпіталі – середньої тяжкості.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 20 квітня зафіксовано 5 тисяч 710 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 151 – летальний, 359 пацієнтів одужали.

Читайте також: