Не всі регіоні вчасно прозвітували про коронавірус / фото УНІАН

Деякі регіони України не надали статистичні дані щодо захворюваності на COVID-19 за добу 19 квітня через технічні проблеми та пасивність українців під час свята.

Про це заявили в Кабміні за підсумками традиційної наради за участі керівництва держави, повідомляється на сайті Офісу президента.

"Також в уряді пояснили причини затримки одержання даних щодо кількості заражених коронавірусом із семи областей. В одному з регіонів відбулася технічна помилка, десь перезавантажували обладнання, але в цілому на Великдень багато українців з підозрілими симптомами вирішили не звертатися до лікарів. В уряді повідомили, що всі дані обов’язково будуть включені до загальної статистики", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Ситуація стає критичною": Почаїв закривають на в'їзд та виїзд з ранку вівторка

Раніше сьогодні міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів на брифінгу, що за минулу добу сім областей не подали інформацію про тестування українців на інфікування коронавірусом.

Як повідомляв УНІАН, станом на 20 квітня в Україні COVID-19 захворіли 5710 осіб, у тому числі 374 дитини та 1074 медичних працівники, 359 осіб одужали, 151 - померла. Зокрема, за минулу добу інфікування коронавірусом підтверджено у 261 людини.

Читайте також: