Ілюстрація REUTERS

Станом на ранок 21 квітня в Одеській області зафіксовано 146 лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Про це повідомив голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожПерекопали ґрунтові дороги: на Харківщині ізолювали село, яке стало епіцентром коронавірусу

Відео дня

Він зазначив, що в Одесі, зокрема, зареєстровано – 43 випадки коронавірусу, у Подільську – 37 випадків, у Біляївському районі з містом Теплодар – 27 випадків.

За словами Куцого, з огляду на те, що в Подільську найбільша кількість хворих серед медпрацівників, обласна комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення посилити  карантинні протиепідемічні заходи у місті та районі.

Так, Подільська міська лікарня зачиняється на двотижневий карантин, а всі медпрацівники та пацієнти в обов’язковому порядку пройдуть ПЛР-тестування. На вулицях міста і прилеглій території навколо цієї лікарні проведуть дезінфекцію.

Крім того, згідно із протоколом комісії, влада Подольська має забезпечити житлом військовослужбовців Національної гвардії, які будуть "залучатися до виконання карантинних заходів" в опорній лікарні і "цілодобово чергуватимуть на карантинних КПП" у Подільську.

Думская
Думская
Думская
Думская

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 21 квітня зафіксовано 6 125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу було зареєстровано 415 нових випадків коронавірусної хвороби. Це є новим антирекордом захворювання на COVID-19 в Україні.

Читайте також: