До Києва не пустили 60 осіб / Фото УНІАН

За вихідні на блокпостах, що розміщені на основних в’їздах до Києва, підвищену температуру тіла виявили у 60 осіб, яким було відмовлено в пропуску до столиці.

"Ми закликали людей з четверга до вечора неділі без нагальної потреби не їхати в Київ. А водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до міста вимірювали температуру. За ці дні було виявлено майже 60 людей з підвищеною температурою", - розповів Київський міський голова Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу, передає кореспондент УНІАН.

Читайте такожУ Києві демонтували один із "карантинних" блокпостів з перевіркою температури (фото)

Відео дня

Він зазначив, що зберегти спокійну ситуацію під час Великодніх свят, окрім закликів не приходити на богослужіння до церков, допомогло й обмеження в’їзду в столицю, яке запровадили минулого тижня.

Мер уточнив, що люди з підвищеною температурою до Києва пропущені не були - після огляду медиків їх відправили додому з рекомендаціями самоізолюватися та звернутися до лікарів.

Як повідомляв раніше УНІАН, напередодні Великодня на під'їздах до столиці утворилися багатогодинні затори. Все через температурний контроль. В місто дозволяли в'їхати лише тим водіям та пасажирам, температура яких не перевищувала 37,5. 

Читайте також: