Температурний скринінг працівників ЦВК проводиться двічі на день / фото УНІАН

Серед працівників Центральної виборчої комісії України підтверджено 34 випадки захворювання на СOVID-19.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК у Facebook.

«У ЦВК підтверджено 34 випадки захворювання на коронавірус», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зокрема, 71 із 281 працівників перебувають зараз на лікарняному. При цьому багато з них продовжує працювати дистанційно.

«Розуміємо серйозність ситуації і вживаємо всі можливі заходи безпеки: температурний скринінг працівників двічі на день, огляд лікарями людей, які мають підозру на хворобу чи контактували з хворими, наскрізне провітрювання та дезінфекція приміщень, мінімізація контактів», - заявляють в Комісії.

Разом з тим, додали в прес-службі, «враховуючи складність виборчого процесу, наголошуємо, що продовжуємо працювати, аби забезпечити належну підготовку та проведення виборів».

Читайте такожУряд оновив зони: у "червоній" - два міста, Київ опинився у" помаранчевій " (мапа)

Місцеві вибори в Україні 2020: новини

  • 15 липня Верховна Рада прийняла постанову про призначення чергових місцевих виборів на 25 жовтня (№3809).
  • Вибори депутатів Донецької та Луганської обласних рад не призначили у зв'язку з неможливістю забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ та міст.
  • 5 вересня в Україні стартував виборчий процес в рамках підготовки і проведення місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня.
  • ЦВК затвердила нову форму бюлетенів для голосування на місцевих виборах в Україні. Також визначилися з кольорами бюлетенів - їх буде шість.
  • Кабінет міністрів України затвердив правила голосування під час карантину.
  • 6 жовтня голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вкотре наголосив, що про перенесення дати проведення місцевих виборів наразі не йдеться.