Думка Гончаренка про вакцину відрізняється від слів Порошенка / фото УНІАН

Народний депутат, представник фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко сьогодні зробив щеплення від коронавірусу вакциною.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Примітно, що цю вакцину раніше публічно критикував глава "Євросолідарності", екс-президент Петро Порошенко, називаючи її "г**ном".

Відео дня

Читайте також"Підлий, користується брудними інструментами, небезпечний": спікер Зеленського обрушилася з критикою на Порошенка

Гончаренко уточнив, що вакцинувався в Одесі.

"Хочу відразу пояснити - у флаконі 10 доз, після відкриття вони псуються через 6 годин. Тому, за спеціальною програмою, після медиків залишками вакцинують громадських діячів для популяризації вакцинування. У мене неодноразово запитували, чи буду я вакцинуватися. Ось, друзі, дотримався слова", - написав він, опублікувавши відповідне фото.

facebook.com/alexeygoncharenko

Коментар Порошенка щодо вакцини CoviShield

  • 1 березня на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп Порошенко розкритикував дії нинішньої української влади з протидії пандемії коронавірусної інфекції.
  • Порошенко сказав, що українські лікарі відмовляються від щеплень проти коронавірусу. "На мої запитання, чому відмовляються вакцинуватися, - прошу вибачення за непарламентський вислів, що прозвучав з вуст лікаря , який знаходиться в розпачі, - тому що г**но привезли. На сьогоднішній день ніхто не знає, привезли це через корупцію або профнепридатність", - заявив екс-президент.
  • Реагуючи на ці слова, президент Володимир Зеленський порівняв їх з гонитвою Порошенка за власною популярністю.