Перевірки на коронавірус: ЗМІ назвали умови роботи пункту пропуску "Шегині" на кордоні з Польщею

У Львівській ОДА кажуть, що КПП буде працювати з урахуванням карантинних заходів, але у прикордонників є свої побоювання.

На пункті пропуску "Шегині-Медика", розташованому на кордоні з Польщею, який вчора відкрили, всіх будуть перевіряти на коронавірус.

Про це пише "Страна".

За інформацією видання, у прикордонників є деякі побоювання. Незважаючи на відкриття єдиного пішого переходу у Львівській області, "Шегині" не розширили.

"Наплив людей може занурити цю ділянку кордону в хаос. І карантинні заходи, яких дотримувалися з початку епідемії коронавірусу, можуть піти нанівець", - пише ЗМІ, додаючи, що зараз на кордоні всім, хто в'їжджає, роблять експрес-тести на коронавірус. Як це буде на практиці у "Шегинях" - поки неясно.

Читайте такожЕксперт розповів, чи варто зараз купувати дешеві авіаквитки за кордон

Обласна влада перевірки на коронавірус не заперечує. "Пішохідний перехід у "Шегинях" працюватиме з урахуванням вимог карантину, тобто перевірки на коронавірус", - заявив заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Грень.

Як повідомляв УНІАН, 13 травня Кабінет міністрів прийняв рішення про відкриття пункту пропуску "Шегині" на кордоні з Польщею.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: