Ілюстрація / REUTERS

У Харкові дозволили відновити роботу кінотеатрів. При цьому останнім часом у місті фіксують погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусом.

Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Читайте такожУ Харкові знову посилили карантин

Відео дня

Рішення про відновлення роботи кінотеатрів було ухвалено міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 липня. Також комісія заборонила роботу розважальних закладів Харкова після 23:00.

При цьому, як зазначили у міськраді, з 2 по 8 липня в місті погіршилася епідеміологічна ситуація - коронавірусом захворіла 271 особа, що становить 87,4% від загального числа хворих в регіоні.

"У зв'язку з цим комісія ухвалила рішення про заборону роботи розважальних закладів після 23:00. Відвідування кінотеатрів дозволено за умови дотримання безпечної дистанції між глядачами і наявності у них захисних масок. Крім того, обов'язково в установах повинна проводитись дезинфекція", - повідомили в міськраді.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили 800 нових випадків коронавірусу, при цьому загальне число хворих наближається до 53 тисяч.

Станом на 10 липня, Харківська область не була готова до ослаблення карантину.