У Львові відкрилися фітнес-центри, спортклуби та басейни, попри відмову місцевих чиновників послаблювати карантин.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Про повне відкриття закладів власники заявили напередодні, на сторінках у соцмережах оприлюднили відповідні оголошення та запрошувати клієнтів.

Читайте такожПослаблення карантину в Україні: басейни, спортзали й фітнес-центри запрацюють за особливими правилами

Дехто з клієнтів навіть почав хвалитися світлинами з клубів на тренажерах, але при цьому двері закладів зачинені. І публічно на камеру про відкриття там говорити не хочуть, але переконують, що працюють з дотриманням рекомендацій.   

Примітно, що і поліцію, яка перевіряє дотримання карантину, до клубів не пускають і замовчують інформацію про відвідувачів.

В обласному департаменті охорони здоров'я категоричні: дозволу на роботу спротзакладам ніхто не видавав.

«Хочу нагадати, що Львівська область надалі залишається в переліку тих областей, показники яких не дозволяють пом’якшити карантин, тому жодних послаблень в нас не відбулося», - каже керівник Львівського обласного департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

Як повідомляв УНІАН, Львівська область до 12 червня не послаблюватиме карантинні обмеження, запровадженні через коронавірус. За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, в області спостерігається висока кількість звернень і стабільно високі цифри госпіталізованих хворих.