Ілюстрація REUTERS

Кількість хворих на COVID-19 в армії зросла до 40 осіб. Про це йдеться у повідомленні командування Медичних cил Збройних сил України.

Читайте такожКоронавірус в Україні та світі: найважливіше за 9 травня

«Станом на 07.00 09 травня в Збройних силах України хворіє 40 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, одужало 53 особи та 2 летальних випадки», - сказано у повідомленні.

Відео дня

На ізоляції, в тому числі самоізоляції, перебуває 314 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби, – 23 особи.

За минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на COVID-19.

Один хворий перебуває у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. У госпіталізованого легкий перебіг захворювання.

Семеро хворих (2 військовослужбовців та 2 працівників ЗСУ військових частин Харківського гарнізону, 3 військовослужбовців Миколаївського гарнізону) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан задовільний. Симптомів захворювання вони не мають.

Як повідомляв УНІАН, станом на сьогоднішній ранок в Україні було зареєстровано 14 тис. 710 випадків COVID-19, за добу - 515 нових. Одужали з початку епідемії 2 тис. 909 осіб, померли 376.

Читайте також: