Ілюстрація REUTERS

За минулу добу у Збройних силах України зареєстровано три нових випадки захворювання на COVID-19.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

Читайте такожВ Україні з початку пандемії коронавірус виявлено у 3 тисяч 907 медиків та 1 тисячі 434 дітей

Відео дня

«Станом на 07:00 22 травня в Збройних Силах України хворіє 48 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 85 осіб та 2 летальних випадки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції, в тому числі на самоізоляції, перебувають 243 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби, – 17 осіб.

«За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - повідомили в командуванні.

Вказується, що двоє військовослужбовців перебувають на стаціонарному лікуванні у Рівненському військовому госпіталі. Один працівник ЗС України (Чернівецька область) лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 22 травня в Україні 20148 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 588 летальних, 6585 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 442 нові випадки.