На ізоляції перебувають 328 осіб / facebook.com/GeneralStaff.ua/

У Збройних силах України зареєстровано 57 випадків захворювання на COVID-19.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

«На 07:00 25 квітня в Збройних силах України обліковано 57 хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб та 2 летальних випадки», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожАудит сфери охорони здоров'я показує тривожні сигнали - Степанов

На ізоляції, (у тому числі самоізоляції), перебувають 328 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби, - 33 особи.

За даними командування, за минулу добу зареєстровано шість нових випадків захворювання на COVID-19.

Вказується, що четверо хворих перебувають у закладах охорони здоров’я: ВМКЦ Центрального регіону м. Вінниця - один військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь - двоє військовослужбовців, Надвірнянська центральна лікарня - один працівник ЗСУ, а двоє військовослужбовців лікуються вдома під наглядом медичної служби у Львівській та Івано-Франківській областях.

«Стан здоров’я пацієнтів-військовослужбовців задовільний, працівник ЗСУ знаходиться у стані середньої важкості. Усі хворі отримують необхідне лікування», - додали у командуванні.

Як повідомляв УНІАН, станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 478 нових випадків.