REUTERS

В Одесі від COVID-19 померла 83-річна жінка, у якої ПЛР-діагностика на коронавірус двічі показувала негативний результат.

Як повідомили УНІАН у мерії Одеси, 2 червня в реанімаційному відділенні міської клінічної інфекційної лікарні померла пацієнтка віком 83 роки.

Зазначається, що її було госпіталізовано до інфекційної лікарні з лихоманкою і підозрою на COVID-19. В інфекційній лікарні їй двічі робили тести на ПЛР - 21 травня і 26 травня, які двічі показали негативний результат.

Відео дня

Читайте такожСтало відомо, скільки депутатів Ради взяли "лікарняний" через COVID-19

«З огляду на наявність тяжкого супутнього захворювання, для подальшого лікування хвору було переведено до Одеської обласної клінічної лікарні, де було взято черговий ПЛР-тест на COVID-19», - повідомили в мерії.

Зазначається, що 1 червня був отриманий позитивний результат ПЛР-тесту, і хвору в дуже тяжкому стані з важкою супутньою патологією (шлункова кровотеча) знову перевели до інфекційної лікарні, де вчора вона померла.

За інформацією Одеського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на ранок 3 червня, в Одеській області лабораторно підтверджено 919 випадків COVID-19. З них 226 осіб - жителі Одеси.

Зазначається, що за останню добу в регіоні зареєстровано 13 нових випадків захворювання, з них два - у одеситів, 11 - у жителів районів області.