Загалом у лікарнях столиці із 1600 ліжок, підготовлених для прийому хворих на коронавірус, заповнені 52% місць \ фото УНІАН

Лікарня №4, що є одним і з опорних медзакладів столиці для пацієнтів з коронавірусною хворобою, заповнена на 80%.

Читайте такожВ Україні за добу виявили понад 2500 нових хворих на коронавірусПро це написав мер Віталій Кличко на сторінці в соцмережі.

«Вірус не відступає. І кількість виявлених випадків коронавірусу в столиці, на жаль, зростає. Збільшується і кількість хворих, які потребують госпіталізації. Вчора ввечері побував з перевіркою в міській лікарні № 4, що є однією з опорних для лікування пацієнтів із COVID-19. Я вже раніше відвідував цей медзаклад. Із головного, що сьогодні відзначають лікарі: останнім часом у багатьох інфікованих - більш важкий перебіг хвороби. І переважна більшість пацієнтів - у віці від 30 до 60 років», - написав Кличко.

Відео дня

За його словами, у цій лікарні є своя лабораторія для тестування та дослідження зразків біоматеріалу на ПЛР та ІФА. Необхідними засобами захисту та медикаментами заклад забезпечений.

«Загалом у лікарнях столиці із 1600 ліжок, підготовлених для прийому хворих на коронавірус у 16 медзакладах, заповнені 52% місць. У разі необхідності місто може перепрофілювати відділення і в інших медзакладах, збільшивши кількість ліжок для лікування пацієнтів з COVID-19», - додав Кличко.

Новини по темі: