У Києві росте кількість нових хворих на коронавірус \ фото УНІАН

У Києві за добу коронавірус виявили у 319 людей. Померли 8 людей. Всього коронавірус забрав життя 230 киян. І протягом останнього тижня кількість летальних випадків не зменшується.

Читайте такожВ Україні коронавірус встановив новий антирекорд за кількістю інфікованих за добуПро це у Телеграм-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його даними, підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні в столиці вже 14 477.

Відео дня

Захворіли:

  • 158 жінок віком від 18 до 85 років
  • 42 чоловіки віком від 19 до 81 рокiв
  • 8 дівчаток від 4 місяців до 14 років та 11 хлопчиків  від 4 до 17  років.
  • Захворіли також 17 медиків. 

"До лікарень столиці потрапили 59 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 63 людини. Всього коронавірус подолали 4616 мешканців Києва", - повідомив столичний мер.

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому і Дніпровському районах –  по 48, у Святошинському  – 35, в Печерському і Солом'янському районах – по 33 випадки.

Протягом останніх двох тижнів збільшилася кількість хворих серед медиків. Загалом за час пандемії на COVID-19 захворіли 948 медичних працівників. Переважна більшість із них підхопили вірус, виконуючи професійні обов'язки.

"Збільшення кількості хворих серед медичного персоналу пояснюється і зростанням захворюваності в столиці. Зокрема, збільшенням кількості госпіталізованих. Тому, коли нехтуєте правилами безпеки, думайте і про те, чи буде кому вас рятувати і лікувати!", - підкреслив Кличко.

Коронавірус у Києві: новини по темі