У Києві від коронавірусу помирають переважно літні люди \ фото УНІАН

У Києві за добу виявили 356 нових хворих на коронавірус. 8 людей померли. Всього коронавірус забрав життя 291 киянина.

Читайте такожЗеленський спрогнозував, коли може з'явитися вакцина проти коронавірусуПро це у Телеграм-каналі повідомив мер Віталій Кличко. "Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні в столиці вже 18 070", - зазначив він.

Захворіли:

  • 184 жінки віком від 18 до 76 років
  • 139 чоловіків віком від 18 до 83 рокiв
  • 15 дівчаток від 2 до 15 років і 18 хлопчиків від 1 до 16 років. 
  • Захворіли і 8 медиків.

"До лікарень столиці госпіталізували 38 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 134 людини. Всього коронавірус подолали 5 519 мешканців Києва", - написав столичний мер.

Відео дня

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі - 74, Дніпровському – 66, Деснянському районі - 45 випадків.

Крім цього, столичний голова підкреслив, що у Києві, як і по Україні, збільшилася смертність від коронавірусу. Як і на початку пандемії, помирають, в основному, люди похилого віку. 

"Здебільшого вік киян, які не подолали вірус - 65 років і старші. У такому віці померли 192 людини", - уточнив Кличко, додавши, що наймолодша серед померлих – 25-річна мешканка Дніпровського району. Найстарший – 96-річний житель Солом’янського району. 

"Тому я закликаю всіх берегтися! Не розказувати що, це як звичайний грип. Не йти в місця великого скупчення людей. Не поводитися легковажно. Турбота про своє здоров’я – це і ваше життя, і безпека інших людей. І можливість належного функціонування медичної системи Києва. Для нас головне – не допустити інфекційного вибуху. Бо ліжка то можна додати. А от хто нас лікуватиме? Думайте і про це, будь ласка", - закликам мер.

Новини по темі: