REUTERS

У п'ятницю, 22 травня, у Чернівецькій області COVID-19 підтвердили в іще 59 людей. 

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 495 нових зразків, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

Водночас ще 32 людей на Буковині одужали від COVID-19. 

Відео дня

За даними Чернівецької ОДА від 22 травня, на Буковині зафіксували ще 5 летальних випадків: у трьох пацієнтів підтвердили COVID-19.

Читайте такожАдаптивний карантин: МОЗ оновило перелік областей, які не готові до послаблення обмежень

Від недуги помер 68-річний чернівчанин, який мав гіпертонічну хворобу. Також від ускладнень нового типу коронавірусу помер 82-річний пенсіонер зі Сторожинецького району. Він страждав від гіпертонії, цукрового діабету та кардіосклерозу.

Не змогла побороти хворобу 68-річна жінка зі Сторожинеччини. Окрім COVID-19 вона мала ішемію, гіпертонію та серцеву недостатність.

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 2 964 людей. З них 122 пацієнтів померли від ускладнень захворювання, тоді як щонайменше 782 - одужали та виписалися з медзакладів. 

Як повідомляв раніше УНІАН, 22 травня у Чернівецькій області, де фіксують найбільшу кількість заражених коронавірусом в Україні, вирішили послабити карантинні обмеження. Відтепер проїзд приватного транспорту та міжобласне сполучення відновлено.

Читайте також: