Наразі у ВСУ коронавірусом хворіють 53 людини / newsru.co.il

У Збройних силах України минулої доби виявлено 9 нових випадків COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

Читайте такожКоронавірус в Україні: майже тисяча осіб поборола COVID-19 (відео)

Відео дня

«На 07:00 28 квітня в Збройних силах України хворіє 53 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб та зареєстровано 2 летальних випадки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції, в тому числі на самоізоляції перебуває 367 осіб. Кількість особового складу у якого закінчується ізоляція у найближчих 3 доби, – 149 особи.

«За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Як повідомлялось раніше 6 випадків на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, виявили у Харківській області. На ранок гостру респіраторну хворобу COVID-19 облікували ще у 3-х осіб. Дані військовослужбовці (Львівська область – 1 особа, Тернопільська – 2 особи) знаходяться на самоізоляції, під наглядом медичної служби. Симптоми захворювання відсутні», - зауважили в командуванні Медичних сил.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 28 квітня зареєстровано 9 тис. 410 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також: