Ілюстрація REUTERS

У місті Українка Київської області гуртожиток навчального закладу закрили на карантин через 10 виявлених випадків захворювання на COVID-19.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на онлайн-брифінгу повідомив т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Читайте такожНа Київщині зафіксували різке збільшення інфікованих коронавірусом

Відео дня

«Отримані результати ПЛР-тестування мешканців гуртожитку державного навчального закладу у місті Українка, вул. Юності 17. Лабораторія підтвердила 10 випадків зараження серед мешканців гуртожитку», - зазначив він.

За словами Володіна, хворих ізольовано на два тижні, в тому числі і директора цього навчального закладу, який також мешкає у цьому гуртожитку та в процесі виконання обов’язків міг контактувати з хворими

«Заклад закрили на карантин, встановлено санітарно-карантинний пост. За ізольованими ведуть медичний нагляд», - сказав керівник області.

Як повідомляв УНІАН, раніше COVID-19 було виявлено гуртожитках міста Вишневого, села Петропавлівська Борщагівка та смт Гостомель.

У Київській області станом на 4 травня підтверджено 853 випадки захворювання на COVID-19, з них 78 дітей та 101 медичний працівник.

Читайте також: