Коронавірус на Буковині  / REUTERS

27 серпня на Буковині коронавірусну інфекцію діагностували у 155 осіб. Крім того, в області ще три райони віднесли до "червоної зони".

Про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на сторінці у Facebook.

Читайте такожЗ понеділка в Україні запроваджують нові карантинні зони: Івано-Франківськ та Чернівці потрапили в "червону" (список)

Відео дня

Як він заявив, захворюваність зросла у Вижницькому, Глибоцькому та Новоселицькому районах. Саме тому Державна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуації вирішила промаркувати їх червоним. 

Лабораторія протестувала 564 зразки. Цього дня 63 буковинці перебороли COVID-19 та вилікувалися. Загалом одужали 6092 буковинців.

За весь час пандемії в області зареєстрували 9855 випадків захворювання. 

Варто відзначити, що це вже третя доба поспіль, коли у регіоні фіксують загальне зниження кількості нових випадків COVID-19.

Коронавірус в Україні: Актуальні цифри

В Україні знову різко зросла кількість нових випадків захворювання, за добу склавши 1 974 випадки. При цьому померли від коронавірусу 49 хворих, а одужали 763 людини. У Київській області ще 94 нових випадки і 6 летальних. У Харківській області 218 нових випадків і 5 летальних, у Львівській - 203 нових випадки і 7 летальних, в Одеській - 185 нових випадків і 3 летальних.