Коронавірус новини - ще один міністр інфікувався COVID-19 / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Віце-прем‘єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що результат його тесту на коронавірусну інфекцію виявився позитивним.

Про це Резніков повідомив у соціальній мережі Facebook.

Читайте такожКарантин вихідного дня в Україні: з якими обмеженнями зіткнуться українці

Відео дня

"З вечора понеділка перебуваю на самоізоляції. Сьогодні отримав результати ПЛР-тесту. Позитивний. Я і без ПЛР людина оптимістично-позитивна, але тест підтвердив це напевно", - написав Резніков.

При цьому, віце-прем'єр відзначив, що почувається нормально. "Запахи, смаки - все ок, зрадів, відчувши аромат смаженої цибульки. Температура трошки вище норми. А легка ломота в тілі - як після занять спортом. І наче приємно, але от причини не радують. Голос - конкуренція Висоцькому. Такий з приємною хрипотою. Але не співаю, бо дружина не витримає", - додав він.

Ввечері 9 листопада президент Володимир Зеленський повідомив у Telegram, що інфікувався COVID-19. З симптомів недуги він назвав лише підвищену температуру. Услід за главою держави коронавірус підтвердили й у керівника ОП Андрія Єрмака. Обидва перебувають на самоізоляції.

Сьогодні стало відомо про інфікування COVID-19 спікера Ради Дмитра Разумкова.

Коронавірус: важливо знати кожному

  1. Симптоми коронавірусу по днях, перебіг хвороби
  2. Чи хворіють діти коронавірусом, які при цьому у них симптоми
  3. Яка температура тіла найчастіше при коронавірусі
  4. Симптоми  запалення легенів при коронавірусі
  5. Зник нюх - вірний симптом коронавірусу