Ілюстрація REUTERS

Виконувач обов’язків голови Київської обласної держадміністрації Василь Володін заявив, що нові піки захворюваності на COVID-19 очікуються на кінець квітня та з 3 по 8 травня.

Читайте такожУкраїна займає перше місце по захворюваності медиків на COVID-19Як передає кореспондент УНІАН, про це під час онлайн-брифінгу повідомив.

«Маємо продовжувати дотриматись правил суворого карантину. Попри загальну свідомість людей у минулі вихідні правоохоронці деколи фіксували порушення правил карантину, через що українські наукові очікують нових піків захворюваності орієнтовно на кінець квітня та з 3 по 8 травня», - заявив він.

Відео дня

«З огляду на існуючу небезпеку та після обговорення з релігійними організаціями, в області поки заборонено відвідування цвинтарів за винятком безпосередньо поховань», - додав Володін.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на 9:00 24 квітня зареєстровано 7 тисяч 647 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 193 летальні, 601 пацієнт одужав.

У Київській області станом на ранок 24 квітня 2020 року підтверджено 505 випадків захворювання на COVID-19, серед них за останню добу – 54 нових випадки коронавірусної хвороби.

Читайте також: