У Києві закрили на карантин гуртожиток на вулиці Гагаріна / фото ua.depositphotos.com

У столиці через спалах захворювання на COVID-19 закрили на карантин гуртожиток на вулиці Гагаріна.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора в місті закрили на карантин гуртожиток на вулиці Гагаріна. Там виявили спалах вірусу. Один хворий помер у лікарні, ще трьох госпіталізували з легкою формою. Усі інші мешканці гуртожитка перебувають на самоізоляції, їх обстежують медики», - зазначив Кличко.

Відео дня

Читайте такожУ Києві зафіксовано новий спалах коронавірусу у гуртожитку, одна людина померла

Також він повідомив, що за минулу добу в Києві лабораторно підтвердили захворювання у 55 людей, 7 з них медики. Зареєстровано один летальний випадок. На сьогодні у столиці вже 2 тис. 904 підтверджених випадки захворювання на COVID-19.

Серед тих, що захворіли за добу: 34 жінки віком від 21 до 77 рокiв та дівчинка 15 років. 19 чоловікiв віком від 21 до 81 року, а також хлопчик, якому 3 роки.

До лікарень госпіталізували 13 пацієнтів. Інші перебувають на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за добу в столиці 40 людей.

Усього коронавірус за період пандемії подолали 637 жителів Києва.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 30 травня в Україні зареєстровано 23 тис. 204 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 696 летальних, 9 тис. 311 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 393 нові випадки захворювання.