У Києві з інфекційного відділення, де перебувають хворі на COVID-19, втік голий пацієнт / фото УНІАН

Із інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні № 9, що розташована в Шевченківському районі Києва, втік голий пацієнт. Чоловік поводився неадекватно і відмовлявся одягатися.

Читайте такожУ Києві сталася пожежа в лікарні, де перебувають хворі на коронавірус (фото)

Про це повідомила Муніципальна охорона у Facebook.

Відео дня

"До чергового наряду охорони звернулися лікарі із проханням повернути пацієнта-втікача в інфекційне відділення. Чоловік поводився неадекватно і відмовлявся вдягтися. Був обурений тим, що йому намагалися надати першу допомогу", - розповіли муніципали.

Пацієнта передали спеціалістам.

Скрін facebook.com/munohorona

Варто зазначити, що Київська міська клінічна лікарня № 9 – одне з семи столичних медзакладів, де приймають хворих на COVID-19.

Станом на 9 липня ще у 93 мешканців Києва виявили за минулу добу захворювання на COVID-19. Троє хворих померли. Всього коронавірус забрав життя 122 киян. На сьогодні в столиці вже 5 872 підтверджених випадки захворювання на COVID-19. 

Нагадаємо, напередодні київська лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська розповіла про стрімкий розвиток хвороби та ефективне лікування COVID-19: "В цілому терапія залишається дуже складною, бо важко передбачити перебіг хвороби".