У львівській лабораторії МОЗ - спалах коронавірусу / фото Роман Балук/ ЛМР

У Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ стався спалах коронавірусної інфекції. Наразі шестеро працівників госпіталізовані, ще п’ятеро – на самоізоляції.

Читайте такожУ Києві минулої доби коронавірус підтвердили у 56 людей, в тому числі у 4 медиків

Про це повідомляє ZAXID.NET, з посиланням на головну епідеміологиню Львівщини Наталію Тімко. За її словами, стан госпіталізованих працівників лабораторії – середньої важкості.

Відео дня

Заступник директора Лабцентру Олег Когут запевнив, що працівники, у яких виявили коронавірусну інфекцію, не мали відношення ані до відбору проб, ані до проведення ПЛР-досліджень.

«Серед тих, хто потрапив до лікарні, на щастя, важких хворих нема. Їхній стан середньої важкості. Є і працівники, у яких виявили коронавірус, але у них нема жодних симптомів. Таких, якщо не помиляюся, п’ятеро. Вони перебувають на самоізоляції. Сьогодні знову здавали біоматеріал на ПЛР-дослідження. Чекаємо результатів», – зазначив він.

Як повідомлялось, в Україні на 13 липня кількість інфікованих коронавірусом піднялося до 54 133 людей. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла на 612 осіб. За добу зафіксовано 15 летальних випадків, 385 пацієнтів одужали.