Львівщина - на межі "червоної" зони / скріншот відео

У Львівській області, які опинилася на межі потрапляння до "червоної" зони карантину, спостерігається вкрай напружена ситуація в лікарнях. Деякі з них вже заповнені на 100%.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У соцмережах обговорюють кадри, на яких хворі лежать в коридорах "ковідної" лікарні. Її облаштували в листопаді в приміщення медичного коледжу. Медики кажуть, що в цьому немає чогось надзвичайного: до цього вже звикли, а коридори встигли облаштувати для прийому та лікування людей.

Читайте такожАнтирекорд за смертністю: від коронавірусу в Україні за добу померли 289 людей (відео)

"Це є холи, це є коридори, це є кабінети, які були згодом облаштовані для прийому пацієнтів. Тому зараз, коли є більша кількість пацієнтів, ми просто кладемо їх туди, ми від початку планували. Пацієнти під цілодобово наглядом", - запевняє речниця Лікарні швидкої медичної допомоги Христина Дворецька.

Ця лікарня зараз заповнена на половину, але медики виснажені. На початку тижня туди доправляли 7-8 хворих щодоби, зараз - 30.

Сьогодні стало відомо, що у Львові з 19 березня запроваджують жорсткий карантин. Обмеження діятимуть щонайменше до 28 березня.

Вас також можуть зацікавити інші новини: