У Львові захворюваність на COVID-19 йде на спад / фото УНІАН

Сьогодні, 7 липня, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що захворюваність на коронавірус йде на спад. Відтак, у місті готуються до відкриття кінотеатрів, дитсадків, спортивних клубів.

Таку заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУ МОЗ назвали регіони, де вчора було виявлено найбільшу кількість хворих на COVID-19

Відео дня

"Щойно провели міську комісію з надзвичайних ситуацій. За даними епідеміологів ріст захворювання на COVID-19 йде на спад.  Якщо ситуація буде покращуватись, то ми зможемо послабити карантинні обмеження", – зазначив Андрій Садовий.

Також він додав, що комісія ухвалила рішення впродовж тижня перевірити на готовність до відкриття кінотеатри, театри, концертні майданчики, дитячі садочки та спортивні школи. Також це стосується організації та проведення заходів з дотриманням дистанції 1 особа на 5 м².

"Звичайно працювати вони зможуть лише з дотриманням усіх карантинних вимог. Фізична дистанція та засоби захисту залишаються в пріоритеті для кожного", – повідомив мер міста.

Як вже повідомлялось, коронавірусна інфекція то спадає, то знову активізується у Львівській області. Так, за останню добу COVID-19 підтвердили ще у 144 мешканців регіону, тоді як вчора ця цифра склала 104.