Ілюстрація / REUTERS

У Збройних силах України за минулу добу коронавірус виявлено ще у двох військовослужбовців - у Рівненській та Харківській областях.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

Читайте такожCOVID-19 у Збройних силах: одужало вже понад 60 хворих

Відео дня

«Станом на 7:00 15 травня у Збройних силах України 46 осіб хворіють на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 65 осіб, 2 летальних випадки», - йдеться в повідомленні.

На ізоляції, у тому числі на самоізоляції, перебувають 266 осіб. У 36 військовослужбовців ізоляція закінчується у найближчі три доби.

За минулу добу зареєстровано два нових випадки захворювання на COVID-19. Один з військовослужбовців перебуває у Рівненському військовому госпіталі, другий, у Харківській області, лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 15 травня зареєстровано 17 тис. 330 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 476 летальних, 4 тис. 473 пацієнта одужали. За добу зафіксовано 483 нові випадки.

Читайте також: