В Офісі президента стався спалах коронавірусу / фото УНІАН

В Офісі президента та Управлінні державної охорони зафіксовано спалах коронавірусу.

Про це пишуть 13 червня посилаючись на неназвані джерела видання "НВ" та "Страна".

Зазначається, що нібито міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков захворів на коронавірус. Разом з ним діагноз нібито підтвердили у радника президента Володимира Зеленського Руслана Демченка. 

Відео дня

Читайте такожЗеленський йде на самоізоляцію через хворобу дружини

Вчора вони були на переговорах з радником президента Франції в Парижі, де зустрічалися з зовнішньополітичним радником лідера Франції Еммануелем Бонном.

Також до складу делегації ввійшли: міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква.

Тим часом, як повідомило УНІАН джерело в Кабінеті міністрів України, всі члени делегації, які 12 червня з робочим візитом відвідували Париж, після повернення в Україну здали тести на коронавірус.

"Вся делегація, яка була в Парижі, здала тести на коронавірус й очікує на результати", - зазначив співрозмовник агентства.

Як повідомляв УНІАН, делегація на чолі з віце-прем'єр-міністром України - міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим 12 червня відвідала Париж для проведення переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі. До складу делегації також входили керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу глави держави Ігор Жовква та радник президента Руслан Демченко.

В ОП поки інформацію не підтверджую та не спростовують.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, 12 червня стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська захворіла на COVID-19.

Згодом перша леді розповіла, що почувається задовільно і перебуває на амбулаторному лікуванні. Де заразилася, Зеленська не знає, оскільки переконує, що дотримувалася всіх правил безпеки, а тому виявлення COVID-19 стало для неї несподіванкою.