Разумков стверджує, що коронавірусом заразились не більше 20 нардепів  / УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков запевняє, що максимум 10-15 народних депутатів були інфіковані коронавірусом.

Читайте також"Мій стан різко погіршився": депутат пояснив, чому залишився на карантин на Кіпрі

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в ефірі одного з телеканалів.

Відео дня

Відповідаючи на запитання щодо заяв про те, що начебто в парламенті на коронавірус перехворіла мало не половина депутатів, спікер сказавв: "За моєю інформацією, це не відповідає дійсності абсолютно. Тому що навіть, коли виявляли захворювання у народних депутатів, кількість значно менша... Я думаю, що 10-15 осіб максимум".

Разумков уточнив, що називає ці цифри "із запасом, навіть з урахуванням тих, хто, можливо, захворів, але про це не так публічно заявив".

Він також висловив сподівання, що найближчим часом ті, хто перебуває на самоізоляції чи лікарняному, повернуться до роботи.

"Про половину, тобто, 200 з чимось народних депутатів, мова не йде абсолютно. Це неправда", - запевнив голова ВР.

Раніше повідомлялось, що народний депутат від партії «Слуга народу» Андрій Холодов з початком карантину та після звернення президента Володимира Зеленського до українських громадян із закликом повернутися в країну найближчим часом через закриття кордонів, виїхав на Кіпр і відтоді не повертався в Україну.

Читайте також: