Ілюстрація REUTERS

Спалахи коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксували ще у двох гуртожитках Києва та в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1.

Як передає кореспондент УНІАН, про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив на онлайн-брифінгу.

Читайте такожВ Україні знову значно збільшилася кількість нових випадків COVID-19: уже понад 19 тисяч інфікованих (відео)«Щодо осередків, виявлених у столиці минулої доби. Спалахи захворювання зафіксували ще в двох гуртожитках міста. Один на вулиці Серповій, там мешкають 340 осіб, серед яких виявили трьох інфікованих і сімох контактних осіб. Другий - на вулиці Кіквідзе, де мешкають 55 людей. Там виявили двох хворих, їх госпіталізували, а також 10 контактних осіб», - сказав він.

Відео дня

За словами Кличка, гуртожитки закрили на карантин, а їхні мешканцями перебувають під наглядом лікарів. У приміщеннях двічі на день здійснюється дезінфекція.

«Також осередок захворювання виявили в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 на вулиці Маяковського. Там захворіла медсестра. Серед контактних осіб - 38 людей з числа персоналу та 62 дитини. Їх обстежують медики та здійснюють забір матеріалу для ПЛР-тестів. Заклад закрили на карантин», - зазначив він.

Читайте також: