Медичними силами проводяться планові обстеження контактних осіб / фото УНІАН

У Збройних силах України зафіксовано ще шість випадків захворювання на COVID-19.

Про це йдеться в повідомленні командування Медичних сил ЗСУ станом на 16:00 27 квітня.

Зазначається, що з метою протидії занесенню та поширенню у Збройних силах України гострої респіраторної хвороби COVID-19, Медичними силами проводяться планові обстеження контактних осіб, що знаходяться на ізоляції.

Відео дня

«Так, сьогодні, 27 квітня надійшли результати ПЛР-тестувань медичного персоналу ВМКЦ Північного регіону (м. Харків). За результатами досліджень підтверджено захворювання у 4-х військовослужбовців та 2-х працівників ЗСУ, які мали контакт з хворими особами», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУкраїнських призовників будуть допускати до лав ЗСУ лише після обсервації

Вказується, що один хворий військовослужбовець перебуває у ВМКЦ Північного регіону. Один військовослужбовець та двоє працівників ЗСУ лікуються вдома під наглядом медичної служби, ще двоє військовослужбовців під наглядом медичної служби перебувають на обсервації. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Симптоми захворювання відсутні. Наразі встановлюється коло контактних осіб.

Як повідомляв УНІАН, станом на 07:00 27 квітня в Збройних силах України було зафіксовано 44 хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також: