Каховка до 4 травня - на карантині / фото УНІАН

Місто Каховка Херсонської області закривають на карантин через поширення коронавірусу.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Сьогодні регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про закриття м. Каховка на карантин. У місті виявлені 22 лабораторно підтверджені випадки COVID-19. Тому з 29 квітня на території міста проводитимуться тимчасові обмеження та додаткові дезінфікуючі заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби", - розповідають правоохоронці.

Відео дня

Читайте такожУ Тернополі чоловік з підтвердженим коронавірусом напився й пішов гуляти містом

Мешканцям регіону уточнюють, що з 8-ї ранку 29 квітня до 6:00 4 травня місто буде закрито на в'їзд та виїзд. Потрапити до Каховки зможуть зареєстровані в місті громадяни та спецавтотранспорт, що перевозить співробітників об'єктів критичної інфраструктури.

"У місті будуть встановлені карантинні мобільні блокпости на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС "КТК") та по вул. Мелітопольська 1а, а також обмежений рух та перекритті дороги бетонними блоками", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці просять поставитися з розумінням до тимчасових обмежень та не наражати себе та інших на небезпеку. Каховку будуть цілодобово патрулювати.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 28 квітня в Україні зареєстровано 9 тис. 410 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. При цьому загалом одужали 992 особи. Летальних випадків - 239.

Читайте також: