Подільськ очолює сумний рейтинг захворюваності на коронавірус на Одещині / фото УНІАН

У Подільську Одеської області за добу виявлено 55 нових заражених коронавірусною інфекцією.

Про це повідомив очільник ОДА Максим Куций на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУ Києві коронавірус діагностували вже у 1511 людей, за добу – 17 нових випадків

Відео дня

Він зазначив, що всього від початку пандемії коронавірусу в Одеській області зафіксовано 409 випадків захворювання COVID-19, із яких 80 - за минулу добу.

Лідирує за кількістю інфікованих коронавірусом Подільськ із 178 випадками (55 за добу), на другому місці перебуває Одеса - 78 випадків (2 за добу), на третьому розташувався Біляївський район - 53 випадки (11 за добу).

Куций також додав, що комісія з надзвичайних ситуацій неодноразово звертала увагу влади Подільська щодо необхідності посилення карантину та санітарних заходів, аби убезпечити людей від загрози.

Тепер, за його словами, у місті працюють експерти медицини катастроф для контролю за ситуацією. Медики щодня ризикують своїм життям, аби надавати допомогу всім, хто того потребує.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 3 травня в Україні підтвердилися 11 913 випадків зараження коронавірусом. За добу було зафіксовано 502 нові випадки.

Наразі коронавірусною хворобою в Україні хворіють 10 078 людей. Водночас 1547 пацієнтів одужали. 288 випадки – летальні.

Читайте також: