Захворіли 12 працівників ЮУ АЕС / фото energoatom.com.ua

У 12 співробітників Южно-Української атомної електростанції, що розташована на Миколаївщині, лабораторно підтвердили коронавірусну хворобу.

Про це повідомляє прес-служба станції.

Ще в одного працівника підозрюють наявність захворювання.

Відео дня

"У інфекційному відділенні м. Южноукраїнська перебувають 5 працівників підприємства - 4 хворих у стані середньої важкості, 1 - з підозрою (за клінічними проявами). В Миколаївській обласній інфекційній лікарні перебуває один працівник (3 травня в зв’язку з погіршенням стану переведений з міського інфекційного відділення). Амбулаторно лікуються 7 осіб. Контактні особи встановлені та обстежуються методом ПЛР-тестів", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожАдаптивний карантин в Україні будуть вводити в окремих містах чи регіонах - Шмигаль

Як зазначається, на підприємстві посилено всі протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

"З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи, особливо тих, хто проживає за межами м. Южноукраїнська та смт Костянтинівки", - розповіли у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, раніше коронавірус підтвердили у працівника Хмельницької АЕС.

Читайте також: