Дейнеко розповів про результати тесту на коронавірус / УНІАН

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко спростував наявність в нього симптомів коронавірусу та заявив, що отримав негативний результат тесту на COVID-19.

Про це він повідомив у Facebook.

За його словами, деякі ЗМІ сьогодні поширити інформацію про те, що він, начебто, має симптоми коронавірусної інфекції і високу температуру.

Відео дня

«Заявляю, моя температура в нормі, вранці вона становила 36,3, а стан здоров'я задовільний. При цьому наголошу, температурний скринінг проходить кожен наш співробітник, який заходить на територію службових приміщень, і я не становлю виключення», - додав голова Держприкордонслужби.

Читайте такожУ 12 співробітників Южно-Української АЕС підтвердили коронавірус

Він додав, що через поширення коронавірусу кожен перебуває в зоні ризику та може захворіти. «Проте підстав говорити, що я маю симптоми і підозру на коронавірус не було і немає. Я свідомо ставлюся до недопущення поширення захворювання і таку ж роботу проводжу по всій Держприкордонслужбі. Тестування проходять в багатьох прикордонних підрозділах, в тому числі й Адміністрації, аби вчасно реагувати на виклики і нікого не наражати на небезпеку. Результат мого тесту, який я свідомо здав – негативний», - підкреслив Дейнеко.

Раніше сьогодні повідомлялося, що Дейнеко нібито ліг у шпиталь ДПСУ і здав тест на коронавірус.

Читайте також: