Ілюстрація / REUTERS

Київська і Чернівецька області України і аеропорти, розташовані в них, потрапили в список ризикових для виконання польотів європейськими авіакомпаніями через поширення COVID-19.

Про це йдеться в повідомленні Європейського агентства авіаційної безпеки (EASA) 12 травня, передає dt.ua.

""Перелік аеропортів, розташованих у зазначених регіонах з високим ризиком поширення COVID-19, був уточнений", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Вводять в оману": у Мінінфраструктури відреагували на плани авіакомпаній відновити рейсі з України наприкінці травня

Оновлений перелік набирає чинності з 14 травня 2020 року. У цьому списку, який публікується з початку року, сьогодні вперше з'явилася Україна.

Всі аеропорти, розташовані в Київській та Чернівецькій області, знаходяться в зоні ризику. Це Міжнародні аеропорти "Бориспіль", "Київ ім. Сікорського" (Жуляни), а також МА "Чернівці".

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 12 травня зафіксовано 16 023 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 425 летальних, 3373 пацієнти одужали. Лідирують за кількістю інфікованих Чернівецька область (2396 осіб) та місто Київ (1930).

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: