REUTERS

У п'ятницю, 8 травня, у Чернівецькій області повідомили про ще 82 випадки COVID-19. Зокрема, 35 пацієнтів є мешканцями Чернівців.

Впродовж доби від ускладнень нової коронавірусної інфекції померли ще троє буковинців, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу повідомити про результати лабораторного центру з нашого поля битви з цією коронавірусною інфекцією, яка, на превеликий жаль, ще не відступає, і уже наперед вам кажу, щось не дуже швидко збирається від нас тікати", - зазначив посадовець. 

Відео дня

Впродовж доби, за словами Осачука, лабораторний центр на Буковині дослідив 376 нових зразків. 

Читайте такожУ Британії знову збільшилася кількість померлих від коронавірусу

Також повідомляється, що від COVID-19 одужали ще 19 буковинців. "Вони двічі отримали негативні результати тестів", - додав очільник облдержадміністрації. 

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 2 179 людей. З них 74 пацієнти померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 317 - одужали та виписалися з лікарень.

Як повідомляв раніше УНІАН, у середу в області повідомили про одразу п'ять нових летальних випадків коронавірусу.

На Буковині серед інфікованих коронавірусом є 330 медичних працівників. Четверо з них померли від ускладнень захворювання.