"Не відступає": на Буковині троє загиблих від COVID-19 і майже сотня нових заражень

Також повідомляється, що від COVID-19 одужали ще 19 буковинців.

У п'ятницю, 8 травня, у Чернівецькій області повідомили про ще 82 випадки COVID-19. Зокрема, 35 пацієнтів є мешканцями Чернівців.

Впродовж доби від ускладнень нової коронавірусної інфекції померли ще троє буковинців, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу повідомити про результати лабораторного центру з нашого поля битви з цією коронавірусною інфекцією, яка, на превеликий жаль, ще не відступає, і уже наперед вам кажу, щось не дуже швидко збирається від нас тікати", - зазначив посадовець. 

Впродовж доби, за словами Осачука, лабораторний центр на Буковині дослідив 376 нових зразків. 

Читайте такожУ Британії знову збільшилася кількість померлих від коронавірусу

Також повідомляється, що від COVID-19 одужали ще 19 буковинців. "Вони двічі отримали негативні результати тестів", - додав очільник облдержадміністрації. 

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 2 179 людей. З них 74 пацієнти померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 317 - одужали та виписалися з лікарень.

Як повідомляв раніше УНІАН, у середу в області повідомили про одразу п'ять нових летальних випадків коронавірусу.

На Буковині серед інфікованих коронавірусом є 330 медичних працівників. Четверо з них померли від ускладнень захворювання.