Ілюстрація REUTERS

На Дніпропетровщині перерахували статистику щодо хворих на коронавірусну інфекцію: станом на 6 червня кількість людей, які одужали, стала майже вдвічі більшою.

Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

Після перерахунку даних в області число тих, хто одужав, зросло на понад 216 людей. Таким чином, станом на 6 червня в області одужало 484 людини з 965 інфікованих.

Відео дня

Читайте такожНа Рівненщині виявлено 28 нових випадків коронавірусу

"Дані уточнені після проведення внутрішнього аудиту статистики новим керівництвом лабораторного центру", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про це Радіо Свобода також підтвердила речниця облради Ганна Рибченко.

Раніше в обласному штабі з протидії епідемії коронавірусу заявили, що в Дніпропетровському лабораторному центрі після зміни керівництва переглянуть дані результатів тестувань на коронавірусну інфекцію, зроблених за звільненого з посади керівника Олександра Штепи. Йшлося про те, що в базі даних лабораторії виявили "понад 250 людей із позитивними тестами", які одужали, але "не були зняті з обліку".

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 6 червня в Україні зареєстровано 26 тис. 514 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 777 летальних, 11 тис. 812 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 550 нових випадків.