63% опитаних дотримуються думки, що Україна ще не впоралася з епідемією, і число нових хворих скоро зростатиме / фото УНІАН

Понад 60% громадян України вважають, що кількість нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 у країні скоро зростатиме.

Про це свідчать результати проведеного 20-23 червня опитування, що сьогодні оприлюднені на сайті Київського міжнародного інституту соціології.

Читайте такожУ МОЗ пояснили, за яких умов в Україні припиниться зростання кількості хворих на COVID-19

Відео дня

18% опитаних вважають, що епідемію в нашій країні подолано, і нових хворих скоро ставатиме менше.

Водночас 63% дотримуються думки, що Україна ще не впоралася з епідемією, і число нових хворих скоро зростатиме.

19% українців не змогли визначитися з відповіддю.

Як повідомляв УНІАН, в Україні за добу, станом на ранок 29 червня, зафіксовано 646 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

У п'ятьох областях за добу не зафіксовано жодного нового випадку зараження коронавірусом.

*** Опитування проведено з 20 по 23 червня методом телефонних інтерв'ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України – АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. Під час опитування проведено 2000 інтерв'ю. Статистична похибка вибірки не перевищує: 2,2% для показників, близьких до 50%, 2,1% – для показників, близьких до 25%, 1,4% – для показників, близьких до 10%.