У гуртожитку під Києвом стався спалах коронавірусу / Фото: УНІАН

Правоохоронці забезпечують карантинні заходи та дотримання громадського порядку у гуртожитку у місті Вишневе Київської області, мешканці якого масово захворіли на COVID-19.

Про це повідомили у прес-службі Національної гвардії України.

Читайте такожПід Києвом у гуртожитку стався спалах коронавірусу: вже двоє померлих (відео)

Відео дня

«Жителів будинку повністю ізольовано, відвідувачів не допускають всередину. Працівники Нацполіції, місцева влада та волонтери організовують доставку продовольчих товарів, ліків та засобів особистої гігієни», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі наголосили, що з метою забезпечити ізоляцію місцевих та не допустити конфлікти між мешканцями гуртожитку й відвідувачами, «представники Нацгвардії та Нацполіції плідно взаємодіють та несуть спільні наряди з охорони громадського порядку».

У НГУ додають, що, за попередніми даними, двоє мешканців гуртожитку померли від COVID-19, ще 37 інфікованих, троє - в реанімації. Серед захворілих є діти. У гуртожитку мешкає приблизно 300 осіб. Усі вони на ізоляції.

Як повідомляв УНІАН, 21 квітня т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін заявив, що мешканці одного з гуртожитків у місті Вишневе масово захворіли на COVID-19.

За його словами, у гуртожитку, станом на 21 квітня, виявлено 37 хворих, серед яких діти. Двоє осіб померли.

В гуртожитку запроваджено стан особливого пересування, місцева влада привозить до гуртожитку харчі, ліки та засоби гігієни.

В усіх мешканців гуртожитку взяли біологічні матеріали для проведення ПЛР-тестів.

Читайте також: